Usluge knjigovodstvenog servisa

Računovodstveno - knjigovodstveni i administrativni  poslovi za obrtnike te mala i ona malo veća poduzeća.

Za poduzeća i obrtnike koji su pred otvaranjem:

Što otvoriti, poduzeće ili obrt, dali ući u sustav poreza na dodanu vrijednost ili ne, koliki će mi biti troškovi, koliki su porezi, kako da znam hoće li mi se posao koji planiram isplatiti...samo su neke vrlo  važne odluke koje treba donijeti i prije nego pokrenete vlastiti posao.

Za već otvorene:

Nezadovoljni ste uslugom koju vam pruža vaš servis? Mislite da ne rade kako treba? Mislite da plaćate previše poreza? Možda bi vaš PDV mogao bit manji? Čini vam se da su njihove usluge skupe. Ako vas muče ta ili slična pitanja nazovite i otklonite nedoumice.

Napomena: ako ste vi, kao knjigovodstveni laik ustanovili da s vašim knjigovodstvom nešto nije u redu, onda stvarno nije u redu.

Za mala poduzeća i obrtnike.
Knjigovodstveno-računovodstvena usluga od onih najjednostavnijih kao što su pisanje virmana ili izrada izlaznih računa, do izrade i prezentiranja završnih računa i bruto bilanca, izrade elaborata za kredite, prezentiranje poslovanja i financijskih rezultata poduzeća, plaćanje vaših računa internetom, kontakti s poreznom upravom i ostalim državnim ustanovama, prijave i odjave vaših radnika i sve ostalo. Usluga je prilagođena zahtjevima vašeg poduzeća ili obrta i vašim željama.

Za ona malo veća poduzeća.
Dio računovodstveno-knjigovodstvenih poslova koje ne možete ili ne želite voditi sami. Recimo, obračun plaća izrada tromjesečnih ili godišnjih financijskih izvještaja, kontinuirana ili povremena kontrola rada vašeg knjigovodstva ili nešto drugo što vam je potrebno.