O našem knjigovodstvenom servisu

Bavimo se bez prekida knjigovodstvenim poslovima od 1995. godine.

Nalazimo se u Rijeci na Turniću u zgradi Honde.  U istoj zgradi, kat ispod smještena je i Fina, što se pokazalo vrlo praktično za naše poslovne partnere jer dolaskom na istom mjestu mogu obaviti poslove u Fini i u našem knjigovodstvenom servisu, a i mi im možemo vrlo brzo pružati usluge vezane za usluge Fine kao što su virmansko plaćanje ili ishodovanje BON-a 1.

Oko zgrade nalazi se veliko parkiralište.
Imamo najmodernije programe i opremu za naš posao. To nam omogućava pružanje brze i kvalitetne usluge kao i komunikaciju s poslovnim partnerima na sve danas moguće načine dakle i internetom, a to opet smanjuje potrebu za dolazak u naše poslovne prostore, odnosno štedi Vaše vrijeme.

Iako je većina naših poslovnih partnera sa područja Primorsko Goranske županije, imamo partnere po čitavoj Hrvatskoj, od Umaga pa sve do Osijeka.

To su u pravilu poslovni partneri koji su došli k nama dok su imali sjedište poduzeća i poslovali u Rijeci, ali zadovoljni našom uslugom ostali su u našem knjigovodstvenom servisu i nakon odlaska u druge gradove bez obzira koliko oni udaljeni bili.

Cjenik knjigovodstvenih usluga
Točna cijena knjigovodstvenih usluga ovisi prvenstveno o obimu vašeg poslovanja, odnosno broju zaposlenih, dali ste obveznik poreza na dodanu vrijednost, o broju dokumenta i ostalom što utječe na količinu knjigovodstvenog posla. U cijenu knjigovodstvenih usluga bit će uračunat sav kancelarijski i ostali materijal, svi savjeti, mjesečni, tromjesečni i godišnji financijski izvještaji i stalne konzultacije.